LEVEN

Wat ontzettend fijn dat je er bent! Welkom bij Iceland Joey!

En mijn welgemeende excuses dat het zolang heeft geduurd, totdat ik er was. Jemig, daar voel ik me behoorlijk rot over. Ik had namelijk een tijdje last van “spoorverbijstering” of “levenspad blindheid”, ook wel genaamd “totale GPS levens-meltdown”. Hahaha. Maar, gelukkig! Dat is inmiddels opgelost!

Ik was even vergeten hoe ontzettend veel ik van mensen houd, hoe mooi ik ze vind en hoe ontzettend graag ik ze op weg help in hun leven. Niet door allerlei goedbedoelde adviezen te geven, maar juist door een stukje mee te lopen en ze zelf de lichtjes op hun pad te laten ontdekken.

Dat heb ik van 2006 – 2014 al gedaan als maatschappelijk werker en nu dan eindelijk bij Iceland Joey in een iets andere vorm. We gaan nu met z’n allen op reis!
Jij, alle anderen net als jij en wij.

Inmiddels weet je misschien al wat Iceland Joey is. Mocht je dat nog niet helemaal duidelijk hebben, dan verwijs ik je graag nog naar onze pagina waar dat uitgelegd staat. Bij ons vind je namelijk van alles als het gaat om bewuster leven.

Waarover gaat “LEVEN”?

In deze categorie blog ik (Alinde) over het – jawel, je raadt het al –  leven. Ik schrijf over allerlei onderwerpen die uit het echte leven zijn gegrepen. Over hoe rauw & pijnlijk het leven soms kan zijn, maar ook over hoe ontzettend mooi het is. Over persoonlijke groei, over ziekte en gezondheid, over (on)verwachte gebeurtenissen en aandacht voor jezelf. Naast het feit dat de artikelen soms serieus zijn en er ook weleens een traantje wordt weggepinkt, wordt er ook vaak gelachen. Soms moet je lol hebben ook al zit je er helemaal doorheen. Jezelf op de hak nemen. Iedere dag opnieuw.

Het schrijven van de kleine alinea hierboven kost mij wel een beetje moeite. Waarom? Omdat er een soort supervrolijk clowntje in mij zit, die jou gewoon heel graag bij de hand wil pakken, mee wil trekken en met je wil dansen op prachtige muziek om je te laten voelen hoe ontzettend mooi jij bent! Maargoed, als ik Iceland Joey zo op de kaart zet, denk je waarschijnlijk: “Die meid spoort niet!”, dus ik wil je ook heel serieus laten weten (zoals hierboven) dat ik je graag op weg help en dat Iceland Joey je heel veel plezier en soms een beetje steun kan geven <3.

Ik heb zo’n zin in deze reis! Ik sta te trappelen. Ga je met ons mee?

Twee miljoen kilo liefde en warmte,

x

Lin

(afkorting van Alinde)

 

 

Advertisements