LINDA’S BLOG

Jullie hebben al even niets gehoord. Onze Linda, die schrijft over haar ervaringen met borstkanker, heeft even afstand genomen van het bloggen, omdat ze teveel op haar bord had. Naast de dagelijkse bestralingen (die ze inmiddels allemaal heeft gehad!), moest ze ook nog eens wekelijks naar het ziekenhuis met haar 2 dochtertjes. Zoals je zult begrijpen, heeft dat een aardige wissel getrokken op haar toch al zo broze gezondheid. Gelukkig kan ze nu stapje voor stapje bezig zijn met haar herstel!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s