IK

Monique heeft een nieuwe blog geschreven. Ze was hier ongeveer 10 jaar oud en nog steeds op zoek naar haar eigen “ik”. Wie was ze nu eigenlijk? Ze zat met allerlei gevoelens en gedachten waar ze zich geen raad mee wist. Inmiddels wist ze wel vrijwel zeker dat wat haar vader met haar deed, niet goed was. Maar, zoals je zult lezen, reikten de gevolgen veel verder dan de relatie met haar vader.
Als je Monique nog niet kent, kijk dan eerst eens naar haar pagina op Iceland Joey, waar haar eerste twee blogs staan en de introductieblog.
Inmiddels weten we dat Monique haar blogs door veel mensen gelezen worden. Gelukkig! We willen namelijk zoveel mogelijk mensen bereiken, of ze nu slachtoffer zijn of niet.

Ik

‘Zullen we vadertje en moedertje spelen?’ vraagt mijn vriendinnetje van school. Ik vind het prima! Mijn vriendinnetje, Laura, is lang en knap met mooie lange blonde haren. Ze moet altijd lachen en ze is heel lief. Ze krijgt al een beetje borsten, best mooi, maar ik geloof dat ze daar zelf niets van wil weten. Soms droom ik wel eens dat ik haar ben, maar dan bedenk ik me want dan kan hij waarschijnlijk helemaal niet van mij afblijven wanneer ik borsten zou hebben.

We maken van mijn kamer een echt huis met aparte kamers, mijn  bed is de slaapkamer en mijn bureau de huiskamer. Mijn kast is de badkamer en we doen net of we daar kunnen douchen. Het spelen gaat heel gezellig en leuk totdat mijn vriendinnetje vraagt of ik een geheim kan bewaren.

Ik schrik en allerlei gedachtes gaan door mij heen. Zij ook al? Hoort het dan toch zo? Kan ik het dan eindelijk aan iemand vertellen? Ze begint te praten, nog voor ik antwoord op haar vraag heb kunnen geven. Het blijkt dat ze haar vader en moeder samen seks heeft zien hebben. Ze doet het voor met mijn grote knuffelbeer. Ik vind het erg grappig, maar ik word serieus zodra ze zegt dat het echt een lekker gevoel geeft om over de beer heen te bewegen ‘dat komt door mijn kietelknopje’ zegt ze. Ik heb van mama uitleg gehad over seks, maar ik snap niet wat mijn vriendinnetje bedoelt.

1stijger-1920x980px-1080x675

Ze legt de knuffel op mij en gaat er zelf ook bovenop op liggen. Ik laat het maar gebeuren en bedenk dat ik zo’n knopje vast niet heb, want ik vind haar gewicht op mij alleen maar vervelend. Ik voel wel een soort kriebels in mijn buik, maar wordt direct daarna verdrietig.  Ik wou dat ik met papa ook zo’n beer als bescherming kon gebruiken… ‘Voel je het niet?’ vraagt ze en ik schud nee. ‘Nou flauw hoor!’ lacht ze. Ze aait mijn haar en zegt ‘Als je het maar aan niemand vertelt hè want dit is echt echt heel geheim, niemand mag dit weten dat we dit hebben gedaan’. Ik knik braaf ‘ja’ , natuurlijk nog een geheim er bij….waarom ook niet. Daarna gaan we zogenaamd eten en spelen we weer verder.

Voor de rest van de avond zit Laura nog in mijn hoofd. Ik begrijp ineens waarom ik geen kietelknopje heb! Ik word later vast verliefd op vrouwen, vandaar de kriebels?! Wanneer je met vrouwen vrijt heb je zo’n knopje natuurlijk toch niet nodig want je kan geen baby’s krijgen dan… Waarvoor heb je dat ding sowieso nodig eigenlijk? Ik kan het niet aan mama vragen want dan gaat ze zich afvragen hoe ik daar bij kom en dan moet ik Laura verraden. Ik ga het zeker niet aan papa vragen want die wil dan meteen meer. Ik besluit, na lang dubben, het boek te pakken die mama heeft gekocht om mij uitleg te geven over seks. Ik sla snel alle walgelijke plaatjes over en nadat ik het hele boek doorgebladerd heb, weet ik het nog niet. Ik kom het woord kietelknopje niet tegen. Bah, ik snap er niets van. Was ik nog maar 7 of 8….toen wist ik tenminste nog helemaal niets.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s