EEN NIEUWE BLOG VAN MONIQUE

Vanavond publiceert onze Monique weer een nieuwe blog. Natuurlijk hopen we dat hij net zoveel gelezen wordt als haar andere blogs. Als je wilt reageren op Monique’s blogs, schroom dan niet om haar bijvoorbeeld een hart onder de riem te steken of een reactie achter te laten onder haar blog of op onze Facebook pagina. Samen maken we ons sterk om incest en seksueel geweld bespreekbaar te maken, zodat we het zwijgen doorbreken. Niemand hoeft er alleen voor te staan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s