mantra meezingavond: donderdag 23 febr 20:00 uur!

MANTRA ZINGEN MET SACHA & IRENE
(1x per maand op donderdagavond)
Adres: Spiritual Balance, Boompjesstraat 27, Strijen

De vorige mantra-meezingavond met Sacha & Irene was op donderdag 1 februari en het was weer een hele bijzondere avond! Buiten het feit dat het samen zingen heel veel plezier geeft, gebeurt er ook iedere keer weer iets bijzonders. Zoals 1 februari. Sommigen gingen moe zitten na een drukke werkdag, met een vol hoofd en behoefte om “bij te komen”. Tijdens het zingen van de mantra’s – begeleid door de prachtige instrumenten die Sacha & Irene bespelen – trad er bij iedereen zo’n ontspanning en zo’n fijn gevoel op, dat de moeheid, de volle hoofden als sneeuw voor de zon verdwenen.

Lees hieronder meer. Kom je ook een keer?

Mystieke klanken die je geest ontspannen…

Niemand kan het mysterie van mantra’s volledig verklaren. Hun magische klanken helpen het lichaam dat uit balans is te genezen. Ze ontspannen de geest, ze kalmeren de emoties en openen het hart. Ze stimuleren, activeren, motiveren en maken jong.. Ze helpen je dansen of slapen, lachen of huilen en mediteren. Ze kunnen helpen iemand te vergeten of iemand te vinden.

Een mantra is een woord of een woordcombinatie met een mystieke inhoud. Het Sanskrietwoord mantra betekent letterlijk ‘man’ (geest) en ‘tra’ (bevrijding).

Mantra’s helpen je te ontspannen, meer je hart te openen en het voortdurende denken in jezelf te stoppen. Maar sluit natuurlijk ook gewoon het plezier van zingen niet uit.

Deze avonden worden begeleidt door Irene & Sacha, twee geweldige mantrazangers…mooi gitaarspel en prachtige stemmen. Zij leggen je met plezier uit wat de betekenissen zijn van de mantra’s die samen met hen worden gezongen.

Per keer betaal je € 12,50
Aanmelden kan via tel: 06-53518321 of via de email.

mantrazingen-om-mani-padme-hum

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s