DAG WORKSHOP AUTOMATISCH SCHRIFT: DONDERDAG 23 FEBR!

Dagworkshop: ontmoet je gids via automatisch schrift

Wil jij proberen of je via automatisch schrift contact kunt maken met de “andere” wereld en ben je ook zo nieuwsgierig of je dit kunt? Dan is deze dagcursus een uitgelezen kans om hiermee aan de slag te gaan!

De bedoeling is dat je aan het einde van deze dag minimaal een begin hebt gemaakt met het automatisch schrijven; sommigen lukt het om spontaan wat op papier te krijgen; anderen hebben wat langer de tijd nodig, maar over het algemeen kun je aan het eind van zo’n dag wel contact maken…heel bijzonder kan ik uit ervaring zeggen!

Op deze cursusdag wordt ook het een en ander verteld over de geestenwereld en hoe je ermee om kunt gaan en waar je op moet letten als je zelf contact maakt. Er worden twee korte meditaties gedaan en we gaan natuurlijk beginnen met het leren schrijven met je gids…. Hiervoor nemen we alle tijd, we helpen je natuurlijk en zo leer je en kun je zelf voelen hoe het is als een gids zelf bij jou en via jou gaat schrijven.

Je docente is een ervaren “automatisch schrijfster” met een bloeiende praktijk.

Kosten dagcursus (10.00 – 17.00) incl. koffie/thee en lunch € 80,00
Aanmelden kan via tel/app/sms 06-53518321 of via info@spiritualbalance.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s