iedere maandag!

MEDITATIE-UURTJE
Adres: Spiritual Balance, Boompjesstraat 27 in Strijen

Iedere maandagavond is er een begeleid meditatie-uur in Spiritual Balance in Strijen. Dat uur is speciaal voor jou. Een uur om tot jezelf te komen, de stilte in jezelf op te zoeken en ontspanning te ervaren. Soms wordt er een geleide meditatie gedaan, soms visualisaties, soms meditatie met behulp van edelstenen en 1x per maand is er een mudra meditatie o.l.v een gastdocent. Na de meditatie wordt er een kopje thee geschonken.

Mediteren is het “zweefgedeelte” allang voorbij; inmiddels is wel duidelijk dat regelmatige beoefening positieve invloeden heeft op lichaam en geest. Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve effecten; je laat stress los, komt tot rust, het helpt ontspannen en dit heeft vaak als gevolg dat je een beter en helder overzicht krijgt op en in je leven. Daarnaast daalt de bloeddruk, vermindert het stresshormoon en kalmeert en herstelt je lichaam zich.

Zeker in het westen moeten we niet de illusie hebben dat je met mediteren dus “niet denkt of nergens aan denkt”. Dat is bijna onmogelijk; toch kan regelmatige meditatiebeoefening je wel degelijk helpen om je gedachten tot rust brengen, om te leren focussen, om je gedachten te kalmeren en vooral ze te leren beheersen.

Dit doen we groepsgewijs door middel van diverse oefeningen, maar ook met behulp van muziek, edelstenen, geleide meditaties en visualisaties…. iedere keer weer wat anders.

Wil je (een keer) meedoen ? Laat het ons even weten via telefoon 06-53518321 of email info@spiritualbalance.nl.

Kosten € 8,50 per keer, iedere maandag 20.00-21.15 uur

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s