EDITORS/ BLOGGERS GEZOCHT!

Steeds meer mensen weten Iceland Joey te vinden! Vind jij het leuk om wekelijks of iedere twee weken een artikel te schrijven voor ons platform? Of zou je eenmalig een blogpost willen schrijven? Iceland Joey is op zoek naar editors, zowel vaktechnisch als persoonlijk! 

Waar zijn we naar op zoek?

– Vaste editors, maar ook mensen die bijvoorbeeld eenmalig een artikel willen schrijven.

– Mensen die vanuit hun vak willen bijdragen aan “bewuster leven” en het welzijn van anderen**. En, die het leuk vinden omtrent dit onderwerp artikelen/ blogposts te schrijven.

– Mensen die vanuit een persoonlijke gebeurtenis(sen) hun ervaringen willen delen met anderen.

– De onderwerpen zijn zeer divers: lichamelijke en psychische gezondheid, leven, natuur, voedsel (vegetarisch of veganistisch), vrijetijdsbesteding, sport, etc.

– ** Voor de mensen die vaktechnisch schrijven: bij Iceland Joey werken we vanuit een holistische visie. Als die visie je aanspreekt en je vindt het leuk om te schrijven en bij te dragen aan “het leven begint bij jou”, schroom dan niet om een email te sturen naar contact@icelandjoey.com!

Lijkt het je wat?

Stuur je email dan naar Alinde: contact@icelandjoey.com.

Advertisements

2 Comments

  1. Marcus Ampe

    Fijn een gelijkaardig blog tde vinden als sommige van mij. Ik wens jullie veel geluk toe met het vinden van schrijvers. Ook bij mijn readers digest en levensstijlmagazine “From Guestwriters” zijn er ook nog steeds schrijvers welkom.

    Indien jullie wensen wil ik mij ook aanbieden om nu en dan iets ter opbouw van het ‘menzjjn’ aan te bieden of mensen mogelijkheden aan te wijzen die hen op weg kunnen helpen om verder goed gezind door het leven te gaan.

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s