VOOR ONDER DE KERSTBOOM :)

Wat een geweldig product voor onder de kerstboom! Deze mascara is verkrijgbaar als “normale” editie, maar ook als een volume mascara. En, verdwijnt in elk geval nooit meer uit mijn make-up tasje!  😉 Je krijgt mooie, zwarte wimpers, geen klontjes en geen kluitjes aan elkaar geplakte haartjes. Overigens zijn beide mascaras in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Daarnaast is het een proefdiervrij product, waar ook geen palmolie in zit. Nu is het redelijk makkelijk tegenwoordig om (goede) make-up te vinden die niet op dieren is getest. Maar, ga je op zoek naar make-up waar geen palmolie in zit, dan merk je al snel dat dat plantaardige bestanddeel in vrijwel ieder product is verwerkt.

Ik weet dat het praktisch onmogelijk is om als consument palmolie te vermijden (Nederland is zelfs de grootste importeur van palmolie in de EU), maar ik was wel geschokt van de effecten die het “winnen” of “produceren” van palmolie met zich meebrengen als het gaat om de natuur en dieren.

Dus werd ik extra blij van deze mascara! Absoluut het proberen waard!

mascara-dr-hauschka-2

Dr. Hauschka mascara in aubergine.

De gewone mascara kost €16,95 en de volume mascara €18,50.
Beide mascaras zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals bruin, blauw, aubergine, etc. Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij de Vitamin Store, de Bijenkorf en De Weegschaal.

Productinformatie
Extracten uit de heilzame planten ogentroost, zwarte thee en neembladeren kalmeren het gevoelige gebied rond de ogen. De zachte samenstelling van de mascara beschermt de wimperhaartjes en wordt zelfs door draagsters van contactlenzen zeer goed verdragen.

Ingrediënten
Aqua, Alcohol, Sorbitol, Ricinus Communis, Cetearyl Alcohol, Camellia Sinensis, Melia Azadirachta, Hectorite, Euphrasia Officinalis, Buxus Chinensis, Cera Flava, Rosa Gallica, Rosa Damascena, Citronellol*, Geraniol*, Linalool*, Xanthan Gum, Lecithin. [+/- CI 75470, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 77891, CI 77007].

* Bestanddeel van natuurlijke etherische oliën
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s