HEB EEN MOOIE WEEK :)

Afgelopen weekend waren mijn man en ik op de Hoge Veluwe. Buiten het feit dat de natuur op de Veluwe zo ontzettend mooi is, was het ook nog eens prachtig weer! Heel koud – dat wel – met als gevolg ijskoude voeten en een ijskoud hoofd, maargoed, mezelf kennende: ik moest en zou fietsen, want die witte fietsen die je zo kunt pakken in het park en waarmee je prachtige tochten kunt maken, die zijn nou eenmaal favoriet.  😉

Haha, ja hoor…Het was dus eigenlijk een beetje te koud voor de fiets. Nou ja, als je 2 uur op zo’n witte fiets zit bij 0 graden celsius, dan krijg je eigenlijk na 30 minuten al het gevoel: “Kom ik ooit nog wel op temperatuur??” Ik biechtte dus na 30 minuten op: “Eh, het is misschien wel een beetje te koud om te fietsen hè??” Mijn man had een brede glimlach, maar hij zou nooit zeggen: “Ik zei het toch?”, want hij ziet hoe ontzettend ik geniet van het fietsen. Ook al voelde ik de trappers niet meer onder mijn voeten van de kou…

img_9889-small

En dan de natuur van de Veluwe…die is zo oogverblindend mooi!
De ochtendzon die het dunne ijslaagje op de planten, de grassen en bomen laat schitteren als diamantjes…
De pracht van de mist die langzaam opkomt tussen de bomen aan het einde van de middag…
De stilte, de vogeltjes, de natuur die doet wat het moet doen, zonder na te denken…

Hopelijk bezoek je Iceland Joey deze week nog een aantal keren, want we hebben deze week bijvoorbeeld weer een mooi artikel geschreven door Linda van Spiritual Balance over “natuurwetten” en hoe die doorwerken in je leven, een nieuw artikel over “Pijn in je relatie” en nog veel meer. Ik heb het artikel van Linda al gelezen en het sluit zo mooi aan op dit weekend in de natuur…De natuur doet wat het moet doen, veert mee met de jaargetijden, veert mee met de weersomstandigheden en zo is het bij ons mensen ook. We krijgen te maken met mooi weer, slecht weer, warme en koude tijden. Soms kunnen we misschien het idee hebben dat we niet in staat zijn om overeind te blijven in de storm…Zoals je onder andere in Linda’s artikel zult lezen, zijn alle uitdagingen die jij op je pad krijgt zo ontworpen dat jij ze kunt overwinnen, hoe erg de storm ook is. Daarnaast staan er nog veel meer boeiende dingen in, maar die moet je beslist lezen als haar artikel online gaat!

Een mooie week toegewenst!  🙂

fullsizerender-small

 

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s