december is begonnen!

December is gisteren officieel begonnen!

Deze week startte onze gespreksgroep voor mensen met hyperventilatie en angst/paniekaanvallen. Je kunt op ieder moment aansluiten bij deze groep, bel ons gerust op 06-53518321 (Linda) of 06-83248170 (Alinde) met al je vragen, twijfels, etc. Je kunt ons ook mailen op info@spiritualbalance.nl. Wij begrijpen heel goed dat de drempel naar deze groep heel hoog kan zijn. Misschien vind je het makkelijker om eerst een individuele afspraak te maken op ons (kosteloze) spreekuur dat start op dinsdag 2 januari van 9:00 – 12:30. Bel of mail ons gerust voor een afspraak! Het spreekuur wordt gedraaid door Alinde (maatschappelijk werker).

Daarnaast kunnen we er natuurlijk niet omheen: het is december en de feestdagen komen eraan. Velen van jullie zullen misschien dit weekend Sinterklaas vieren en niet lang daarna komt de kerstversiering uit de kast. December is altijd een drukke en bijzondere maand: de laatste maand van het jaar die we hopelijk kunnen vieren in warmte en liefde met de mensen die ons dierbaar zijn. Maar, het kan ook een hele moeilijke maand zijn. Laten we daar ook bij stilstaan. En, omkijken naar de mensen die misschien wel eenzaam zijn, zich niet goed voelen, niemand hebben en voor wie de decembermaand helemaal niet zo’n feestelijke maand is. Stuur hen ook een kaartje, breng eens wat lekkers langs of ga bijvoorbeeld eens op de koffie…

December is ook de poort naar een nieuw jaar, waarbij we vaak nadenken over wat we hebben meegemaakt of bereikt. Misschien waren er onverwachte omstandigheden. Misschien vraag je jezelf wel af: welke weg wil ik inslaan in 2017? Wil ik iets anders of wil ik verder zoals nu? Ben ik wie ik wil zijn? Kan ik zijn wie ik wil zijn? Etc, etc.

En aan de andere kant: misschien wil je hier in december wel helemaal niet bij stilstaan. Dat kan natuurlijk ook.

Hoe het ook zij, wij hopen dat je een mooie decembermaand zult hebben! Wij blijven natuurlijk druk doorgaan met het schrijven van artikelen, onze wekelijkse groep draait de hele maand december (ook in de kerstvakantie) en natuurlijk zijn er weer veel mooie activiteiten in Spiritual Balance en een speciaal shopping event bij Frictio. Je kunt je tevens al aanmelden voor het spreekuur “Pijn in je relatie” dat start vanaf dinsdag 2 januari.

Wij wensen je een mooie decembermaand en een fijn weekend!

Het Iceland Joey team

have-fun

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s