kundalini yoga: do 1 dec 14:00 uur

NIEUW in Spiritual Balance:
KUNDALINI YOGA

Adres: Boompjesstraat 27, Strijen
Aanmelden: info@spiritualbalance.nl of 06-53518321

Kundalini Yoga is de Yoga van het bewustzijn. In een les van een uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Uitgebalanceerde technieken stellen je in staat om zeer snel verandering te brengen op fysiek en mentaal niveau. Kundalini Yoga opent, ruimt op en verruimt je bewustzijn zodat je beter de uitdagingen van het dagelijks leven aan kunt gaan.

Het woord Kundalini verwijst naar de energie van het bewustzijn, deze energie is in ieder van ons aanwezig en fysiek gezien huist zij opgerold aan de onderkant van onze ruggengraat. Door het beoefenen van Kundalini Yogatechnieken maak je deze energie in jezelf wakker en dit merk je aan het snelle veranderen van de manier waarop je jezelf, je leven en de wereld waarneemt. Je gaat letterlijk bewuster leven met een verruimde blik en
nieuwe perspectieven.

Elke Kundalini Yoga les is opgebouwd uit een unieke combinatie van asana’s (yogahoudingen), meditatie, mantra, pranayama, bandhas (body locks) en mudra’s (handposities/bewegingen) die tezamen een Kriya genoemd worden. Kriya’s helpen je om energetische, emotionele en fysieke blokkades op te lossen en laten je een diepere verbinding ervaren met jezelf.

De Kriya’s hebben ook een zeer weldadig effect op je lichaam, het ontgift, versterkt je zenuwstelsel, balanceert het hormoonstelsel, ontstresst en geeft er veel nieuwe energie voor in de plaats. Kundalini Yoga stelt je in staat om diep te ontspannen, te helen en jezelf gezond en sterk te maken en te houden.

Iedereen kan meedoen met een Kundalini Yoga les: of je nu al een andere yogasoort hebt beoefend of dat het helemaal nieuw  voor je is. Je kunt de oefeningen zelfs op een stoel meedoen als je moeilijk op de grond kunt zitten.

Lessen: elke donderdagmiddag, 14.00-15.00 uur, start 10 november
10 euro per les

Deze nieuwe yogalessen worden gegeven door Amudra, zij is een level 3 gediplomeerd kundalini yoga docente.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s