VANAF MORGEN: GESPREKSGROEP HYPERVENTILATIE

Op donderdag 1 december start onze Gespreksgroep Hyperventilatie, wekelijks op donderdagavond van 20:00 – 22:00 uur in Spiritual Balance in Strijen.

De groep is bedoeld voor mensen die last hebben van hyperventilatie, angst- en paniekaanvallen. Het doel van de groep is dat je weer kunt gaan leven zonder belemmerd te worden door hyperventilatie, paniek of angst, zodat je weer vrij in het leven kunt staan. Met deze groep gaan we verder dan alleen het aanpakken van de klachten; we kijken ook naar welke oorzaken er achter jouw hyperventilatie of angst schuilgaan.

Misschien herken je jezelf niet direct in het hebben van hyperventilatieklachten of klachten van angst…De klachten kunnen zo uiteenlopen (het betreft een hele lange lijst…) dat het vaak lang duurt voor je erachter bent dat het inderdaad om hyperventilatie gaat. Vaak denken mensen direct aan “het blazen in een zakje” vanwege ademtekort, maar dat is slechts een van de vele symptomen die niet eens bij iedereen voorkomt.

Door allerlei (moeilijke) gebeurtenissen in het leven kunnen deze klachten ontstaan, soms door iets dat buiten jou om gebeurt, maar soms kan het ook te maken hebben met hoe sterk jij hebt moeten zijn of hoe streng je bent voor jezelf…

De groep wordt gegeven door:
– Linda Paaij, coach/ counsellor op dit gebied
– Alinde Baljon, maatschappelijk werker

Mocht je twijfelen of de groep iets is voor jou of twijfel je over je klachten, schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Je vindt alle informatie hier.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s