YON-KA

Door: Joyce

Yon-Ka
Yon-Ka is het prachtige merk waarmee ik in mijn praktijk werk.
Dit merk kwam ik ongeveer 2 jaar geleden voor het eerst tegen op de beurs in Utrecht. Ze hadden zoals vele merken een prachtige, mooie en grote stand, de verpakking had wat voor het oog en de heerlijke geur van lavendel trok me naar deze stand toe. Ik raakte even aan de praat met 1 van de eigenaren die me wat vertelde, liet zien, voelen en mij een boekje en een paar testers mee gaf.

Zoals wel vaker gebeurt op een beurs wordt je overweldigd met allerlei informatie, brochures, je word overal aan je haar een stand in getrokken en zo kom je thuis met een tas vol zooi en dat is dat. Na een paar dagen ga je uitfilteren wat wel en wat niet bij je past, maar vooral waar je gevoel naar uitgaat.

Yon-Ka trok mij in alle opzichten, maar toch heb ik alles even laten rusten. Ik was net klaar met school (opleiding tot schoonheidsspecialiste), ik had al een merk en met de “bij twijfel niet doen” mentaliteit heb ik de spullen zeker wel een aantal maanden laten rusten.
Opeens kreeg ik het gevoel dat ik het moest opzoeken en uitproberen, zo gezegd zo gedaan. Ik vond het geweldige producten, ze roken lekker, ze smeerden heerlijk en het was ook nog eens een natuurlijk product op fyto-aromatherapiebasis.

Ik besloot contact op te nemen met de importeur om nog wat meer informatie en proefjes te mogen ontvangen. Na een vriendelijk mailtje kreeg ik een telefoontje of ik het zag zitten om langs te komen, zodat ze me meer informatie konden geven en ik een behandeling kon ondergaan. Ja natuurlijk wilde ik dat wel!

Na een hele gezellige middag, vol nieuwe informatie, een heerlijke behandeling te zijn ondergaan van 90 min, wist ik het: dit is HET MERK waar ik naar opzoek was!

Na thuis alle informatie te hebben laten bezinken, zelf onderzoek te hebben gedaan naar de producten, lijnen en niet geheel onbelangrijk de prijzen van de klanten heb ik besloten mijn oude productlijn de deur uit te doen en Yon-Ka te gaan introduceren in mijn praktijk.

Waarom Yon-Ka zo goed bij mij past?
Ik sta als persoon en als bedrijf achter producten die natuurlijk zijn, dierproefvrij en vrij van chemicaliën.

14642068_702152586606815_3697829695769738186_n
Tegenwoordig zijn “groene producten” een gigantische hype/ mode in schoonheidsland en verkopen een hoop merken hun producten als zijnde een natuurlijk of groen product. Helaas blijkt maar al te vaak dat deze producten toch vol zitten met troep en er misschien 0,01% fruit in zit waardoor ze hun product natuurlijk en of groen noemen.

Daarom vind ik het belangrijk dat ik weet waar ik mee werk, maar ook dat jij als consument je bewust bent van wat je op je huid smeert. Bedenk daar ook bij dat alles wat je op je huid smeert ook direct in de bloedbaan terecht komt.

Terug naar Yon-Ka!

Yon-Ka is een fyto-aromatherapie merk. Meestal is een product gebaseerd op enkel fytotherapie of aromatherapie. Het bijzondere en unieke aan dit merk is dat Yon-Ka er in is geslaagd zowel fytotherapie als aromatherapie samen te voegen in 1 product!

Fytotherapie staat voor behandeling met planten.
Aromatherapie staat voor behandeling met geuren.

Yon-Ka staat symbool voor onophoudelijke hernieuwende regeneratie.
Dit is ook terug te zien in de producten, verpakking en behandelingen. Bij Yon-Ka zijn ze altijd aan het kijken naar verbetering, optimalisering en de vraag van de consument.

De sleutelwoorden van dit bedrijf zijn:
Natuurlijk, Wetenschap, Werkzaamheden, High Touch Expertise, Wellness.

Door de natuurlijke en plantaardige oorsprong van alle Yon-Ka producten ruiken ze ook heerlijk naar echte bloemen en planten. Het is geen synthetische bloemengeur; je kent het wel zoiets wat moet ruiken naar rozen maar er niet eens bij in de buurt komt.

En wat voor mij ook heel belangrijk is, is dat Yon-Ka dierproefvrij is.
Yon-Ka is een Frans merk en wordt dan ook in een laboratorium in Frankrijk gemaakt, hier zijn dierproeven al jaren verboden en zo worden de producten dan ook door mensen getest.

Tevens is Yon-Ka parabenen-vrij en kun je op elke verpakking zien welke ingrediënten er in het product zitten en hoeveel procent hiervan van natuurlijke oorsprong is.

14595787_705743666247707_9124962064549725595_n
Nog een hele mooie eigenschap aan dit merk is dat er holistisch word gewerkt, wat betekent dat er op maat word gewerkt voor de klanten. Zo is geen enkele behandeling hetzelfde wat betreft inhoud van de producten die worden gebruikt. Dit omdat elke huid heeft andere behoeftes heeft, de huid altijd in beweging is en de huid ook continue veranderd.

Ben je geïnteresseerd geraakt in dit merk of wil je meer weten?
Neem dan gerust contact met me op dan vertel ik je er graag meer over.

Liefs,
Joyce

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s