SALT OF THE EARTH: WIJ TESTEN HET UIT!

Laatst was ik gezellig met een vriendin en haar twee prachtmeiden op de Veggie Fair op Landgoed De Olmenhorst in Lisserbroek. Buiten het feit dat we heerlijke dingen hebben gegeten van de knusse eetkraampjes die er stonden, hebben we veel nieuwe producten geproefd en genoten van het geweldige weer.

Een van de meest lekkere dingen die ik die dag heb gegeten, was een Lupine spread die zo heerlijk gekruid was. Heb spijt dat ik niet meteen een zak lupine bonen mee heb genomen om zelf klaar te maken, maargoed, ik was zo verliefd op de Lupine spread, dat ik daarvan meteen een hoeveelheid heb gekocht. Keuzes, keuzes….;) En – eerlijk is eerlijk – ik ben in geen geval een keukenprinses. Je houdt van ons nog een artikel tegoed hierover. Over lupine bonen dan, niet over mijn onkunde in de keuken…haha

Door naar het merk Salt of the Earth. Op de fair heb ik de Pure Aura deodorant spray gekocht van dit mooie merk. Ik ga de spray de komende weken uittesten en zal over een paar weken verslag doen van het resultaat. Het is geen warm of heet weer buiten, maar dat ga ik compenseren door mijn ‘bloed-zweet-en-tranen’ workouts…;)
Ben benieuwd!

saltearth2Deze Salt of the Earth deodorant bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten, is niet getest op dieren en is gemaakt met organic Aloë Vera. Het bevat meer dan 15 verschillende natuurlijke, botanische extracten en oliën. De deodorant bevat geen alcohol, geen parabenen, Triclosan of Aluminium Chlorohydrate. Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Zonnige groetjes

Alinde

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s