Maatschappelijk Werk

Welkom bij Iceland Joey!

In de categorie “Leven” schrijf ik over allerlei onderwerpen die uit het leven van nu zijn gegrepen. Over hoe rauw & pijnlijk het leven soms kan zijn, maar ook over hoe ontzettend mooi het is. Over geluk. Over persoonlijke groei (hoe doe je dat nou?) en over het volgen en lopen van jouw pad in dit leven. Over ziekte en gezondheid, over (on)verwachte, traumatische gebeurtenissen. Over emoties. Over aandacht voor jezelf en alle kracht die in jou huist. Uiteindelijk ben jij de belangrijkste persoon, de persoon waar het allemaal om draait in jouw leven!

Ik werk sinds 2005 als maatschappelijk werker. Daarnaast heb ik ook gewerkt als gezinscoach. De reden dat ik ooit met dit werk begon, is omdat ik van mensen houd! Hun kracht, hun liefde, hun veerkracht, hun talent…Eigenlijk is dat mooie gevoel maar moeilijk om onder woorden te brengen.

Ik hoop dat Iceland Joey je veel plezier geeft, een steuntje in de rug misschien en datgene waar je naar op zoek was, maar nog niet had gevonden… ❤

Alle liefde en warmte,

Alinde

* Inmiddels weet je misschien al wat Iceland Joey is. Mocht je dat nog niet helemaal duidelijk hebben, dan verwijs ik je graag nog naar onze pagina waar dat uitgelegd staat. Bij ons vind je namelijk van alles als het gaat om bewuster leven.

* Wil jij een keer schrijven voor Iceland Joey? Vanuit jouw (welzijns)vak of bijvoorbeeld een persoonlijke gebeurtenis? Stuur dan een bericht naar contact@icelandjoey.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s